13-11-06

't is ermee gedaan Irmaaa...

Mijn excuses voor het niet updaten van mijn blog! Ik ben in de tweede week toch tot verplaatsen gekomen, en heb mij in internationaal gezelschap van noord naar zuid en weer naar noord Goa begeven. De reden hiervoor is dat het noorden sowieso fijner was en dat ik telefoon kreeg dat ik gratis daar ergens in een appartement met zwembad mocht verblijven. Profiteren alom dus, en de Indiaase(of Indische, Hannelore?)contrasten nog maar wa extremer ervaren. Goa is uiteraard wel ni zo erg als Bombay, en de mensen ervaren zichzelf ook ni als arm, ze zouden zelf hun hut ni willen wisselen tegen een appartement. Een appartement heeft namelijk vensters, deuren en meer van dat asociaals, waardoor ge geen contact meer hebt met de wereld rondom. Thans was ik content met een appartement, gezien de wereld rondom ook iets teveel slangen huisvestte, maar kom... Na nog is een dagske treinzitten, deze keer wonderbaarlijk slechts een uur te laat, wederom in Bombay.
Mijn collegas hebben mij verzekerd da'k absoluut geen souvenirkes kan meebrengen, want ze zijn momenteel ne lijst aan't opstellen van alles wa ik nog snel moet doen voor ik morgenavond op een vliegtuig stap. Niemand is dus verplicht van afstotelijke beeldjes op de kast te zetten van onbekende goden! Jammer, want ik zou ulle het plezier ni willen ontnemen van de lelijkaards wekelijks te moeten afstoffen... Mischien da ik er onderweg naar de luchthaven nog ewa koop;-)
Siemp, als alles meevalt denk ik woensdagmiddag in het land te zijn. Voor verdere informatie omtrent dit jammerlijk feit kan u steeds terecht op het gekende nr(Haasrode).
Brendaaaaaaaa, ik gaan het hier missen!...
(en iedereen die mij hierin wil steunen, mijn fotos nekeer wil zien, gewoon graag een pint drinkt, stiekem verliefd is op mijn zus,... u bent welkom op een nader te annonceren moment!)

19:00 Gepost door Gustave in [GOA] | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

03-11-06

En de meeuwen meeuwden statig...

Intussen is de oorspronkelijke planning lichtelijk gewijzigd. Ik verblijf nog steeds op hetzelfde adres in Goa, wegens te zalig... Mits enige economische beschouwingen met de huiseigenaar, in het barreke van de buren, heb ik de prijs ewa naar beneden gekregen, waardoor ik het me kon veroorloven van langer te blijven. "Baga", waar ik nu zit, is het noordelijkste strand-dorp dat min of meer toeristisch aandoet, alles noordelijker valt te classificeren onder kerk(door de portugezen hier ooit achtergelaten, schijnbaar temidden de jungle), tempel of hut... Da's dan ook meestal het doel van mijn dagelijkse road-tripkes. Voor de staat van de wegen kan u meer uitleg vragen aan Tom of Tanguy, want ze zijn van hetzelfde genre als die waar we vorig jaar ons buske een paar keer op geriskeerd hebben! Tweewielergewijs valt da uiteraard wel een pakske beter mee, en voorlopig nog geen accidenten, hoewel die 'heilige' koeien verdekke wel altijd achter nen bocht gaan staan... Voor de zeeschildpadjes, vissersdorpkes, strandcafeekes, verlaten stranden,... bent u allen uitgenodigd op de fotos!(ik begin een internetbedrijf in desktop-afbeeldingen)<br>

Ooit zal ik wel is moeten besluiten van hier te vertekken en zuid Goa is gaan bekijken. Als het daar tegensteekt mag ik altijd terug naar Baga afzakken, want de mens heeft mij graag, en hij heeft gezegd dat of ik nu blijf of ni, hij het ni aan iemand anders verhuurd tot hij zeker is da ik uit Goa weg ben(den 13de). Altijd welkom! Iemand plannen voor volgend jaar?...

15:13 Gepost door Gustave in [GOA] | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

31-10-06

Standard Indian Time...

Gisteren ben ik heel de dag bezig geweest met het bereiken van Goa. Ik moest om halfzeven op het station zijn voor mijn trein. Die is ongeveer om kwart na tien gearriveerd, meeeeeeeer dan fashionably late dus... Standard Indian Time...De aankomst in Goa was voorzien rond 6, maar dat is middernacht geworden. Daardoor kon de mens die mij normaal kwam ophalen, een kennis van Brian, er niet meer geraken omdat hij moest werken. Gelukkig schijnt de mens hier nogal ewa volk te kennen, en kon er iemand anders, die toevallig ook nog wa plaats vrij had, mij ontvangen. Diee woont redelijk dicht de maddame die recht tegenover mij in de trein zat, en dus had ik ineens ne lift. Ni echt een overbodige luxe, want de taxis buiten Bombay hebben gene meter, en tegen diee tijd was mijn onderhandelingstalent toch ni veel waard geweest! Het zou wel een beetje een duurdere kamer zijn...<br>Dat laatste is ook ni echt een probleem, want diezelfde dame haar moeder heeft hier een guesthouse aan meer dan democratische prijzen, dat ik dus wel is ga bezoeken! De iets duurdere kamer bleek een appartement te zijn waar ge een klein gezin in kunt huisvesten, dus klagen ga ik zeker ni doen. Toch denk ik morgen om budgetaire reden wel te verhuizen(om luxe-redenen blijf ik 2 nachten;-)). <br>

Toen ik deze morgen wakker werd ben ik enorm blij verrast door de omgeving! Chance da ik van hieruit geen fotos kan posten, want ze zouden terecht aanleiding kunnen geven tot een najaarsdepressie onder diegenen die deze site af en toe is checken! Op goanees tempo ben ik tegen de middag aan mijnen dag begonnen, heb een gemotoriseerd vervoermiddel gevonden aan degelijke prijs (3euro per dag), en een beetje beginnen cruisen... Intussen is de zon onder en dus tijd om mij weer met wereldlijkere dingen bezig te houden, zoals de mails is checken en uiteraard hier iets neertyppen. De Internetbarrakskes zijn hier trouwens nog primitiever als in Bombay. Ene pc, min of meer op het strand (de voeten in het zand!), vanuit nen tuinstoel (model Clodi-kampeerfeesje-na-incident-maar-dan-gerepareerd), salamandertjes die even komen meelezen,... Niets dan goed nieuws dus vanwege uw verteller! De hippies die het hier 50 jaar geleden ontdekten kunnen moeilijk iets kwalijk genomen worden!

14:18 Gepost door Gustave in [GOA] | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |