23-02-10

De achterdeur...

Zo, na enkele frustraties over het venieuwen van de login-pagina van de Skynet-blogs, waardoor deze niet meer werkt, heb ik dan toch via een openstaande achterdeur een manier gevonden om hier iets op te krijgen...Ik merk ook dat ik in al mijn loginpogingen de foute fotolink doorgaf in mijn reactie van gisteren. Exuses daarvoor...

Zoals beloofd en dus met enige vertraging (of op z'n Boliviaans geen seconde te laat) de fotos :

Verder schreef ik zoals vermeld een artikeltje voor de blog van't werk. Ik moet dit minstens eens om de twee maanden doen, en omdat ik't nu wat drukker heb kwam dat even niet zo goed uit... Ik heb dus iets wat hier al eerder verscheen wat opgefrist en een beetje beter ge-lay-out. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in EVOTAR, klik hier!

Zo, Ik hoop dat't er deze keer wel degelijk op verschijnt. Maak u alvast geen zorgen, ik ben niet de enige die om het uur dreigmails naar Skynet stuurt tot dit euvel is opgelost! Tot rap!

 

 

14:05 Gepost door Gustave in [Bolivia_02_Maand 5] | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Dat ziet er al iets zedigers uit dan KP :-)
Wa vonde van uw gesprekje met ons Vanessa? Ze miste u echt wel!

Tot snel

Gepost door: Hermano | 23-02-10

Vanessa Chinitor Hehe, dit is een uiterst Katholiek land!
Ik heb ons Vanessa ook wel gemist! Hopelijk kan ik volgend jaar weer mee...

Gepost door: Thomas | 23-02-10

Dag Thomas
Een tijdje geleden dat ik nog iets van me heb laten horen maar vandaag even je blogpost bijgewerkt. Carnaval in Bolivië, blijkbaar in grote lijnen hetzelfde scenario als hier in het Maasland. Schoorvoetende start met een drinkfestijn als eindsprint, alleen aan den deze niet besteed, hoewel ik in een ver verleden daar mijn eerste lief heb leren kennen. Is uiteindelijk niks geworden, wellicht was de vertrekbasis niet ideaal...
Gefeliciteerd met je officiële titel ir. architect...een titel waar je al mee kan onder de mensen komen. Ik lees verder dat alles wel zijn gangentje gaat daar, langzaam maar wellicht, toch vooruitgang.
Thomas, nog veel succes.

Eric

Gepost door: Eric | 23-02-10

De commentaren zijn gesloten.