24-10-09

We zien wel...

Goeiedag!

Ik heb nog steeds moeite om binnen het bereik van internet te komen, vermits het op mijn appartement nog steeds niet in orde is... Ook op mijn werk is er nog steeds gn verandering, want ik ben al een week aan't wachten op een kabel :-) Ik denk dat ik hem sffs in de gauwte zelf ga kopen...

Op gemeentevlak is de situatie niet echt beter geworden... De burgervader heeft gisterennamiddag, toen de hele situatie eigenlijk al wat gekalmeerd was en ik terug aan het werk was, toch aangekondigd dat hij ermee stopt. Wat de impact hiervan gaat zijn kan ik zelf nog niet helemaal inschatten, mede omdat't vrijdagnamiddag was en ik dus niemand meer gesproken heb. Ik ben benieuwd voor maandag!

Intussen is het ook hier dus weekend. Gisterenavond ben ik naar twee concerten geweest en vanavond weer naar eentje. Cultureel gezien dus een stevig weekend! Voor de rest staat er niet zo heel veel op het programma... Ik heb in schril contrast met mijn bureau ook mijn appartement gepoetst:-)

Feria001

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sfeerbeeldje van op de markt: vader en zoon verkopen chips

22:51 Gepost door Gustave in [Bolivia_02_Maand 1] | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Wachten wordt zo een beetje de rode draad/kabel door het verhaal... :) Moet dringend is op dezelfde moment op skype komen...

Gepost door: Hermano | 26-10-09

Hey! Hoop dat je internet snel geinstalleerd is, want zou je graag eens tegenkomen op skype! Ik ben net terug van kinéweekend, en jawel, met een intact staartbeentje! ;)
Nog veel plezier ginder!

Gepost door: 't zusje | 26-10-09

Zoon zou zo te zien liever andere dingen doen!

Gepost door: Siempre | 26-10-09

Amai Thomas! Ik dacht, ik ga Thomas z'n blog is in de rapte doornemen als pauze, 't is duidelijk dat ge daar nog niet veel te doen hebt ;), maar dank voor de lange pauze! Ja, wachten is een nogal vervelende constante als ge in een 'land in ontwikkeling' zit, kan er ondertussen ook over meespreken. Uw weekends worden niet al te uitgebreid beschreven, hopelijk kunt ge der dan toch goe tegenaan gaan! (de energie die ge op u werk niet kwijt kunt moet ge ergens anders lozen eh!). Kan hier eigenliijk nen hele boek reacties posten, maar ik moet me sewes richting 70 pubers met veel te veel energie begeven. Warme groeten uit Ghana!

Gepost door: Vero | 28-10-09

De commentaren zijn gesloten.