16-10-09

En intussen is het vrijdag...

Goeiendag!
Ik kan u zonder veel fierheid melden dat ik alles bij elkaar deze week absoluut niks gedaan heb... We zijn intussen vrijdag en mijn bureau (dat gisteren naar't schijnt klaar was) is nog steeds niet klaar. Ik begin dat stilaan nogal beu te worden, dus maandag ga ik werken, meubels of niet! Ik denk dat ik mij op de schoot van de directeur positioneer tot alles af is :-) Vooruitgang zal geschieden!
Na een week wachten en kijken hoe andere mensen werken, ben ik ongelofelijk content dat't straks weekend is! Ik verlang naar efficiëntie en ik ga mij morgen denk ik en accident kopen aan inrichting voor m'n appartement!
Alvast mijn excuses dat hier niet veel interessanters verschijnt, maar er heeft absoluut niks noemenswaardig plaatsgevonden... Hopelijk brengt't weekend meer & interessanter nieuws! Ik vermoed alvast van wel, want Camille komt vanaf zondag voor een week op bezoek!

DSC00432X

Het zicht (langs de achterzijde) van mijn appartement, met bovenaan El Alto. Ik werk 100m van die antennes (als ik er is aan mag beginnen, hopelijk maandag dus...)

16:19 Gepost door Gustave in [Bolivia_02_Maand 1] | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Het heeft isschien eventjes geduurd voor ik iets plaatste op je blog, maar dat komt door al die verschillende media! je weet uiteindelijk niet meer waar te reageren...en dat is ook niet juist! Ik hou het bij skype, blog,gsm en af en toe een e-mailtje! hebben net Oma haar verjaardag gevierd in de Val-duc, spijtig dat Mama wegens 'krampkes' er niet kon bij zijn. Verder hebben we hier de herfst op zijn hevigst, maar dat heeft ook zijn charmes! Heb mij geinformeerd naar prijzen van vluchten, maar dat valt tegen! lang leve Ryan-air, voor de prijs van één vlucht naar Bolivie kun je de hele maatschappij overkopen! Slaap wel...straks!

Daddy

Gepost door: ex-party-animal | 16-10-09

De commentaren zijn gesloten.