15-10-09

Maandag, dinsdag, woensdag....

Hopsa! Het lijkt alweer even geleden dat ik nog iets liet horen, maar da’s eerder omdat ik hier al veel geschreven heb op die dikke week :-)
Intussen ben ik nog steeds aan’t wachten op geld om mijn huur te betalen. Dat werd vorige week woensdag overgeschreven en is nog steeds niet terecht. Het grote probleem is dat ik sffs moet gaan betalen... Tgaat ne nipte worden... MAAR, ik heb het in elk geval al kunnen terugvinden. Nadat ik vandaag voor de derde keer naar de bank ging hebben ze toch eens deftig rondgebeld waar dat klein fortuin naartoe was. Blijkbaar was het wel al aangekomen, maar moeten ze dat nu nog omzetten van Euro naar Boliviano en dat pakt tijd... Maar vanmiddag zou het er moeten zijn. Ik ben redelijk benieuwd...
Eens dat in orde zou zijn, kan ik straks verhuizen en mij eindelijk installeren. Ik hoop dat ik daar internet kan regelen, zodat ik niet altijd op café moet gaan... En zelfs dan... Momenteel typ ik dit nl op café, maar het internet ligt hier plat, dusja...
Ik hoop dat ik u straks mag melden dat alles okee is! Groetjes!!!

Intussen is het dinsdag en kan ik blij melden dat ik verhuisde! Het geld was er nog steeds niet, hoewel me dat beloofd was nadat ik gedreigd had bij de bankbediende te moeten logeren gisterenavond als hij me niet een beetje verder wou helpen:-) Maar goed, blijkbaar hebben ze niet veel toegevoegde waarde daar in de bank en moeten ze wachten tot de computer alles “verwerkt” heeft... Ik heb dan maar met alle mogelijke andere kaarten het maximum afgehaald tegen waanzinnige commissies...Vanmorgen stond alles er dan toch op en heb ik de rest afgehaald.
Ik heb vannacht dus geslapen in mijn nieuw appartement:-) Tis echt nieuw, en er staat nog niet veel, want hoewel we normaal gezien vorige week vrijdag gingen verhuizen had de verhuurster zich vergist en dacht ze dat we pas donderdag zouden verhuizen... Maar ik heb een goei bed en de badkamer is ook in orde! Da’s dus al minstens evengoed als het hotel:-) ‘t is eigenlijk vooral de keuken en de wasmachine waar ik op wacht. Ik ga sffs eens op zoek naar internet en hopelijk (maar dat denk ik niet) kan ik dan dit bericht straks de wereld insturen van thuis :-)
Voor diegenen die zich afvragen waarom ik niet aan’t werken ben: Ik kreeg gisteren telefoon dat mijn bureau nog moest gebracht worden en dat ze nog gingen verven :-) Een extra dagje om vanalles te regelen dus!
Mijn nieuw adres:
Thomas Goddyn, Edificio Metrópoli, Avenida Sanchez Lima 2184, Piso 7 Dpto. 7, (Sopocachi) La Paz, Bolivia
Tot binnenkort, met hopelijk wat nieuws over mijn werk als ik daartoe kom :-)

Vandaag (woensdag) zou ik dus gaan werken... Eerst hebben we een halve ochtend gespendeerd om de weg te rijden waar we beiden zouden werken om te zien waar we de bus enzo moeten nemen. Ik wist dat wel al, maar hij wou het graag nog eens herhalen :) Onze bureaus bleken nog niet gearriveerd, dus hebben we de hele tijd eigenlijk doorgebracht in het projectbureau, zonder werk... In de namiddag ben ik dan met een architect van het project naar mijn kantoor gegaan (op ong 20min van projectbureau) omdat ik de verbouwingswerken ga opvolgen en hij ging het allemaal wat uitleggen. Ik heb dus al een nevenproject, maar nog steeds geen werk:)

Internet hier in orde krijgen is me nog steeds niet gelukt en ik zit tussen 2 dingen in dus weer even op café... Ik ben dus wat minder lyrisch omwille van de tijdsdruk...

Tot binnenkort!

01:40 Gepost door Gustave in [Bolivia_02_Maand 1] | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Troost u, ik moet ook op verplaatsing internetten omwille van smallband toestanden enzo :)

Gepost door: Siempre | 15-10-09

Haha, zoveel verschil is er dus ni :-)

Gepost door: Thomas | 15-10-09

De commentaren zijn gesloten.