03-10-09

Een productieve dag...

Momenteel is het vrijdagavond en ik ben aan’t wachten om straks, om middernacht, eens naar de luchthaven te gaan om te kijken of de bagage vandaag is aangekomen... Dus heb ik wel even tijd om het relaas van vandaag te doen.


Het was mooi lenteweer, en dus zijn we vanmorgen met onze ‘grote baas’, Jan, de ResRep., en iemand van de representatie gaan ontbijten op een terrasje, na een kleine ochtendwandeling (met veel gepuf). Tbracht enorm veel herinneringen terug en ik ben eigenlijk wel blij hier weer te zijn.
We hebben dus wat zitten koffiedrinken en het verdere verloop wat besproken. Daarna namen ze ons mee naar het kantoor van de representatie (vanwaaruit alle projecten gecoördineerd worden) om ons aan iedereen voor te stellen. Een beetje zonde van de moeite, want ik heb in mijn zeef maar twee namen onthouden...
Daarna werd alles een stuk hectischer (althans voor Bolivia), met een presentatie, papieren invullen voor de immigratiedienst,... Ze hadden ons ook gevraagd een pasfoto mee te brengen voor diezelfde dienst en waren zeer verbouwereerd te zien dat die een witte achtergrond had :-) Hier is dat blijkbaar rood, dus wij naar de fotograaf! Als ik tijd heb scan ik dat wel eens even in, want dat ziet er echt vreeeeeeemd uit... Maar goed... Dan was’t naar de bank om een rekening te openen, wat echt superlastig is als ge geen adres heb en geen telefoonnummer, maar puppyooggewijs is het uiteindelijk toch gelukt :-)

Daarna zijn we even iets gaan eten op een terrasje waar vreemd genoeg gratis wifi was, dus kon ik mijn vorig verhaaltje eindelijk kwijt en kon ik even praten met lieve Lonneke! Dan weer naar het bureau om te zoeken achter een appartement (daar lagen kranten en een gratis telefoon:-)) en wachten op onze gsm-kaarten... Dat heeft even geduurd, maar voortaan ben ik zeer bereikbaar op het Boliviaanse nr (ik ken de landcode niet) 77 55 34 79! Voorlopig is het adres nog even Hotel Espana op de Av. 6 de Agosto, maar hopelijk komt daar rap verandering in!

Daarna zijn we gaan eten in een zeer leuk cafétje dat ik vorige keer precies nog niet ontdekt had, maar als u komt neem ik u zeker een mee! Voila, dat w    as het zo ongeveer... Nu wacht ik rustig verder in de hoop dat ik morgen een propere onderbroek kan aandoen!

 

UPDATE: Ik heb momenteel een propere onderbroek aan! We hadden onze bagage eindelijk vannacht om 2u, dus ik ben opnieuw supermoe... Maar de zon schijnt en we gaan appartementjes kijken, dus vandaag een rustiger dagje :-)

18:34 Gepost door Gustave | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ik zal snel eens even de landscode opzoeken en dan testen of ik je kan bereiken op je Boliviaanse nummer. Doe het goed daar! En ik hoor je morgen dan hopelijk nog even..
Dikke kus!

Gepost door: Lonne | 03-10-09

Lenteweertje..... amai... dat klinkt nostalgisch. Hier in ons belgenlandje is het bitter koud. De wind waait echt door merg en been en de Lonne draagt al gezwind haar winterjas.
Wij hebben trouwens lekker de houtkachel branden. Dat zorgt wel voor de nodige strubbelingen met tijger. Deur open, deur toe, en dat beestje dwaalt maar door het hele huis. Datis alles behalve bevorderlijk voor personen met een kattenallergie :)
Zoek nu maar een leuk appartementje (in het geval dat dat daar al te vinden is), zodat je eigen stek hebt waar je af en toe ook eens kan bekomen.
tot een volgende keer.

Gepost door: Leen | 03-10-09

De commentaren zijn gesloten.