19-09-09

En toen was alles ineens in orde!

Deze week kreeg ik eindelijk het bericht dat het vertrek zou zijn voor 1 oktober! Dit wordt de echte vertrekdatum, want alle papieren zijn in orde en ik kreeg gisteren tevens een mailtje dat de tickets geboekt zijn! Probleem is wel dat ze tegen onze vraag in met KLM geboekt hebben, waardoor ik maar 20kg mag meenemen voor een jaar... Dat wordt keuzes maken!!!

Het voordeel is dan weer dat ik niet langs Amerika passeer om voor de zoveelste keer lastiggevallen te worden door hun extreme veiligheidscontroles... Volgens mij hebben die meer informatie over mij (waaronder fotos en alle 10 vingerafdrukken) dan de Belgische overheid :-). Daar heb ik de 12u durende vlucht Amsterdam-Lima nog wel voor over denk ik... Hoewel dat ook eeecht lang is... Dan is't nog 6 uurtjes wachten in Lima voor een aanlsuitingkje van 2u met La Paz. Daar komen we om halfeen 'snachts aan... Blij dat ik't daar al een beetje ken wel, want anders zou ik daar niet zo vrolijk over zijn!!! (aan allen die vergeten zijn hoe't daar 'snachts kan zijn als je daar totaal onwetend terechtkomt, check ff blogverhaal van 17/07/2007 met titel "de gevaarlijkste dag van mijn leven?")

DUS... nu is het echt aftellen, verhuizen, papieren in orde brengen,...

Tot binnenkort voor serieuze reisverhalen!

14:47 Gepost door Gustave in [Bolivia_week_10] | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

na enkele hectische dagen van inpakken,poetsen,over en weer gerij tussen leuven en haasrode is het bijna zover!thomas gaat zijn carrière verder zetten aan de andere kant van de wereld!succes jongen en tot blogs en skypes hé!de mama

Gepost door: mama | 29-09-09

Het ga u daar goe man. en wie weet tot binnenkort :).

Gepost door: Siempre | 01-10-09

Thomas,

Omdat een geïmporteerd cd'tje uit Bolivië deze morgen niet bij toeval in de cd-speler van El Volvo is geraakt, moest ik de server van het werk hier toch ook nog eens laten kennismaken met deze website om het compleet te maken. Thomas, dat je er iets moois van zal maken hoeft geen betoog meer, maar wees tussendoor toch ook voorzichtig (dixit Ma VG)maar geniet er vooral van dat je met alles wat je bereikt hebt intussen, de wereld weer wat positiever kan maken! ;-) Toi toi!

Gepost door: Viezigheid | 01-10-09

Ben al vol spanning aan het wachten op een eerste blogbericht.. Ook nog eens sorry voor het achterhouden van je jas, maar ja, vond het toch een mooie poging niet waar;) Doe het daar supergoed, het thuisfront volgt je!

Gepost door: t zusje | 02-10-09

Ook hier loopt de spanning intussen op :-). Hopelijk vind je snel de tijd om een berichtje achter te laten, want hoewel we (mama, lieselotte en ik) gisteren onze gedachten hebben kunnen verzetten met een sessie Zumba, denk ik dat de zenuwen van menig vrouwelijk persoon momenteel zeer strak gespannen staan :-).
Veel plezier met het zoeken naar een leuke verblijfplaats en met je eerste werkdagen. Ik hoop dat het allemaal zeer interessant en ook vooral zeer fijn wordt daar. Ik zal in elk geval mijn best doen om dat doctoraat voor de zomer af te krijgen, zodat ik daarna eens op bezoek kan komen.

Groetjes en tot blogs,
tu hermana

Gepost door: La Hermana | 02-10-09

De commentaren zijn gesloten.