04-04-09

Terug???

Hopsaaaa!

We zijn ermee terug! Uiteraard leest nu nog niemand dit en het is ook allemaal nog supervoorbarig, maar ik wou de aanloop naar een nieuw avontuur wederom degelijk documenteren zoals de trouwe lezer van de voorbije jaren dat gewoon is.

Vrijdag kreeg ik namelijk telefoon, in't Spaans (!), van iemand van de Vrijwillige Dienst voor de Ontwikkelings Samenwerking om te checken hoe het met mijn Spaans zat. Blijkbaar voldeed dat voor hen wel (hoewel ze me toch aanraadden van een intensieve cursus Spaans te volgen ;-) ) en zouden ze contact opnemen met een project in Bolivia (JAWEL, BOLIVIA!) om mijn kandidatuur voor te leggen. Als ik naar hun mening voldoe zou ik eind augustus/begin september kunnen vertrekken voor een project in El Alto (de trouwe lezer weet dat dit min of meer een deel van La Paz is, maar toch met eigen bestuur, dat op 4000m ligt...). Daarvoor moet wel mijn CV en motivatiebrief vertaald worden in't Spaans binnen de 2 dagen...

Dankzij Shahnaz, die ik leerde kennen in Bolivia maar die inmiddels in Geneve woont, gaat dat misschien nog lukken ook! Ze doet alvast haar best terwijl ik bang afwacht... Meer nieuws volgt ongetwijfeld! (hoewel ik voorlopig de enige ben die weet dat dat nieuws gaat verschijnen, maar wederom, 't is voor de volledigheid eh!)

20:40 Gepost door Gustave in Pre-Blog | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.