31-08-07

Ik leef momenteel in studioland...

Weer een kort postje om te melden dat ik al even de zon niet meer gezien heb, maar dat het werk loont. Gisteren was de zwaarste dag, vermits we na een half etmaal studio ook nog HipHopCafé hadden. Dit is een uur later opengegaan, vermits ne mens ook moet eten(koude pizza voor de deur). U ziet, u bent niet de enige die hard werkt. Het verschil is waarschijnlijk dat buiten het chronisch eettekort, ons werk leuk is! We waren thuis rond 3u vannacht, en o ja... vandaag weer studio... Morgen is het officieel de laatste dag(wijzelf gaan maandag wel pas opnemen), en daarna hopelijk wat meer reisverhalen en fotos... De fotos van vorige week zijn nog steeds niet binnen...

Het ga u goed mijn lezer (die ondanks de iets minder interessante verhalen blijkbaar toch niet afhaakt) !

P.S.:Liesje & familie, ik heb geprobeerd van te bellen, maar niemand nam op. Ik wou daarnet nog eens proberen, maar de winkel waar het goedkoop bellen is, was inmiddels half gesloopt... Ik probeer nog eens als ik ne nieuwe, niet gesloopte vind! 

20:20 Gepost door Gustave in [Bolivia_week_6] | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Ik ben zeeeeer tot uitermate belbaar dit weekend! Als ik je niet hoor dan ga ik zelf wel eens piepen in zo'n internationaal telefoongedoe! Ik ben namelijk aan het verhuizen en uw architectonisch advies is altijd welgekome!

PS: Ik hoorde vanmorgen op de radio dat het de dag van de blog is! Driewerf hoera en dat gustave-in-inda.sknynetblogs.be nog lang ende gelukkig mogen leven! Voor mij is jou blog de held uit alle blogs hoor! Kwestie van je op blogdag toch eens extra in de bloemetjes te zetten!

PS2: Oep a bakkes Fré: IK WAS EERST, Mwoehahaha!

Gepost door: Rita | 31-08-07

Verdorie toch he.
Maja ik was pinten aan het verorberen met een illuster figuur die hier van tijd wel kotm maar nog niks heeft geschreven.

Gepost door: siemp | 01-09-07

Studio + dirtbiken + clo met krullen =
Milk Inc + Stefan Everts + Regi van Milk Inc. !!!!

PS: Das pas OEP ulle BAKKES!

PS: De SAN MIGUEL staat al koud voor een Spanje-réunieke

Gepost door: Cé | 03-09-07

milk inc, oep men bakkes?????

Gepost door: siemp | 03-09-07

De commentaren zijn gesloten.