29-08-07

Tussendoor

Ik ben nog steeds aan´t wachten op de fotos van onze mototrip dit weekend, en ik denk dat die het verhaal goed genoeg gaan samenvatten, dus oefent u mede een beetje geduld...

Voor de rest valt er hier weinig te melden daar we nu onze dagen echt doorbrengen in de studio. Daarbij kan ik u enkel melden dat het niveau van onze CD nog dagelijks vooruitgaat en dat ik u beloof dat u hem zal willen! 

Voor de komende dagen meer van hetzelfde, dus weinig nieuws onder de zon, maar Siemp, ik beloof u nog een foto-intermezzo van het dirtbikeweekend!

Rest me enkel nog te melden dat ik die jaloerse harken die zich mijn vrienden noemen ook mis, maar dat het Liesje-gemis toch een pak erger is! Oep aa Bakkes! (da zeggen ze hier trouwens intussen ook wel vlot mee, ´s avonds over enige pint)

03:28 Gepost door Gustave in [Bolivia_week_6] | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

zijde gelle gaan dirtbiken of was er iets te doen rond dirtbiking?
En euh wie zegt da welle ulle missen? Tis waar dat het aantal mensen om iet mee te doen ingekort is, maar das de kans om nieuwe horizonten te verkennen eh (zoals backing vocal meisjes enzo :) ). Neen jongeman, u humor wordt wel gemist :).
En die cd willen? ikke? da valt nog te zien :).
Siemp, wachtend op een volgend foto intermezzo (ik moet zelf eens werk maken van mijn ierland foto galerij. Hasta de volgende.

Gepost door: siemp | 29-08-07

Ahja, kwas weeral eerst met de reply eh.
Om het op zen boliviaans te zeggen: Oep aa Bakkes! cé, rita en consoorten.

Gepost door: siemp | 29-08-07

Druk druk daar... En belofte maakt schuld, dus kan ni anders dan dat van die CD een prachtig staaltje kwaliteit bekomen wordt. Heb al heel wa dingen gelezen die ik ook ooit graag zou willen doen. Voeg deze nog toe aan het to do lijstje: canyoning! Echt supertof, onze rappel vanuit de skilift kon er absoluut ni aan tippen.
Geniet nog ten volle van die laatste maand, ça passe vite. Mijn entertainerwerk/vakantie in zuid-frankrijk zit er helaas al weer op.
Vele groeten verzonden dwars door de grote oceaan!

Gepost door: Sarah | 29-08-07

Sarah, mijn lijstje is vollediger als het uwe, want canyoning staat daar reeds een 8-tal jaren op aangevinkt! Gesteld da ge op dezelfde snelheid uw to-do lijstje afwerkt kan ik u beloven dat er zeker nog 8 coole jaren aankomen!
Siemp, we zijn zelf gaan dirtbiken langs het Titikakameer. Onze motorbende is intussen uitgebreid tot 6 stuks, waarvan er wederom 2 nog nooit iets anders dan ne fiets bestuurd hadden. Dat vormt hier geen probleem voor de heren van het verhuurgedoe(die ook maar 6 motos hadden), want ze hebben onze drie nieuwe leden een initiatie gegeven van een 10-tal minuten. Dat schept bljkbaar genoeg vertrouwen om er iemand heel den dag met uwe moto op uit te sturen :-)... Ik denk echter dat't de mens eerder te doen was om nen dag betaald verlof(alles voor heel den dag verhuurd)!

Gepost door: Gustave | 29-08-07

Dat is wel VET!!

Gepost door: siemp | 29-08-07

JA Siemp, tegen de tijd dat ik op het werk geen IT-dienst-angsten meer zal uitzweten en dus bijgevolg, als zijnde ZONDER TWIJFEL een van de meest trouwe fans van deze website (ok, de mama van Thomas buiten beschouwing gelaten;-) ), lustig als eerste probeer te reageren, zal de jongeheer Gustaaf al lang terug in het Belgenlandje vertoeven! Dus ja, die oep mijn bakkes was misschien wel terecht, maar toch een welgemeende en officiele 'hoera' voor het voorbeeld-groentje-werknemer!
Thomas, geniet nog van de dagen in de studio; mijn boxen wachten vol ongeduld om met jullie meliodeuze hoogstandjes de nieuwe buren te groeten!Gepost door: Rita | 29-08-07

Gewoon doen en als ze iets zeggen u van den domme houden. Da werkt altijd tenzij dat ge in de IT werkt :)

Gepost door: siemp | 30-08-07

Damn, dacht ik na al die gave dingen van de Thomas ook ne keer iet stoer op deze site te vermelden, NIET dus. Nog werk aan de winkel voor verdere aanvinking van het lijstje. Maar zo'n 3 maandentrip zal misschien wel moeten wachten tot de pensioensleeftijd.
Dat IT-zweetangstfenomeen alom bekend hier en dan het getwijfel of het stellen van die "hoe doe ge da nu precies"-vraag niet al te dom is.
Adios Jos!!!

Gepost door: Sarah | 30-08-07

jaja,ben weer in België.. Wel met een dag vertraging,want ook ik heb duidelijk een negatieve invloed op het vervoer,zal genetisch zijn ofzo. Heb ook net even de tijd genomen om al je avonturen te lezen,en jawel mijn gebroeder,ben zeer onder de indruk!
Geniet er nog van ginder, en geen paniek, de zussen ontfermen zich over je Liesje/Rita/..
Tot snel!!

Gepost door: Lieselotte | 30-08-07

Wat een familie toch....
en euh, ge moogt ull eover de rest van ons ook ontfermen zenne :)

Gepost door: siemp | 31-08-07

ahja, big-up to part2 of the PT!!!

Gepost door: siemp | 31-08-07

De commentaren zijn gesloten.