24-08-07

Studio

De eerste uren studio zitten erop en ik kan u nu al aanraden van onze CD te kopen ;-) !!! Alles klinkt ongelofelijk goed, en dat is nog maar zonder afmixing/mastering! Als alle opnames zo gaan verlopen gaan we op den duur te weinig CDs hebben...

Morgen even geen opnames meer want het is vrijdag, hetgeen evenveel betekend als HipHopCafé-dag in El Alto. Zoals ge misschien al op de flyer gelezen had, gaat dat maar liefst 3 uur breakdance zijn, 3 heerlijke optredens en een nieuw logo voor de 4 hiphopcafés (incl. Leuven en Amsterdam). Weer iets dat u zal moeten missen dus!

Zaterdag ´smorgens weer de studio in en in de namiddag en zondag: TitiKaka!!!

Een goed gevuld programma dus voor de komende dagen. Bereid u tevens voor op een straf accident of iets dergelijks, want ik ga mezelf weer eens verplaatsen... 

01:26 Gepost door Gustave in [Bolivia_week_6] | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Hallokes Ik wens U nog een aangename nacht ...liefs...

Gepost door: Athea | 24-08-07

Indien er u iets overkomt op het reis gedeelte: gelieve het nog spectaculairder te maken (Mits goede afloop wel he)

Gepost door: siemp | 27-08-07

In spanning aan het wachten op het weekend-avontuur! Half dood of half levend? Ga voor niet minder dan het tweede beste Thomas; je hebt een missie op 23 september!
Mechelen is intussen onveilig gemaakt dit weekend op Maanrock en uw compagneiros missen hun Boliviaanse held net zo hard als Rita en Marrek!
Dus een gepersonaliseerde wederzijdse boodschap van melig gemis voor de trouwe fans siempre en cé, officieel zwart op wit, zou duidelijk niet nefast zijn voor de feestvreugde hier op het Belgische front! Kwestie van de hint te begrijpen he!;) Hasta la proxima!

Gepost door: Rita | 27-08-07

De commentaren zijn gesloten.