20-08-07

Massacre!

Het weekend van Massacre (de breakdance battle) was redelijk zwaar, hoewel wijzelf niet al te veel moesten doen. Zo was er vrijdag een forum, een DJ-showcase en een breakdance voorsmaakje. Daarna was er weer een TV-ding, maar na anderhalf uur wachten hebben we onszelf wijselijk herinnerd aan de belofte dat we dat eigenlijk niet meer gingen doen, en zijn we’t daar afgetrapt. Het was nl. 11u ’s avonds en we hadden die dag eigenlijk nog niet echt gegeten. Er was die avond ook het maandelijkse Reggaefeest waarop uw verteller niet mag ontbreken, hetgeen tot op een onchristelijk uur duurde!

Zaterdag was het weer werkendag. Om 11u ’s morgens kwamen de laatste groepen langs ons appartement om hun muziek te kiezen voor onze CD en vermits die allemaal op mijn PC staat, was ik diegene die op moest staan. Ideaal moment om het Spaans wat bij te schaven, na een kort nachtje heel die procedure uitleggen enzo… Maar we hebben onszelve degelijk gered en alles verliep vlotjes. Ooit spreek ik vlot Spaans (maar nog niet direct)! Daarna moesten we naar Wayna Tambo, een jongerencentrum, waar wse eigenlijk een beetje over ons project gingen praten en hen uitnodigen voor ons HHCafé. Ze hadden ons er wel niet bijgezegd dat dat voor de radio was… Geen nood, onze project-speech nog eens uit een schuifke in Clodi zijn semi-Spaans brein, en weer weg! We moesten nl. op tijd terug op Massacre zijn daar we daar jury gingen spelen.
Heel den avond moesten we eigenlijk niet veel meer doen dan op ne stoel zitten en de juiste beslissingen nemen. Dat klinkt ontspannend, maar eigenlijk was dat best moeilijk en heeeeeel vermoeiend. En altijd opnieuw ook wel een beetje hopen dat die 500 mensen die voor u zitten het ermee eens zijn… Tegen elf uur hadden dan uiteindelijk toch de besten gewonnen, Alto Stylo, een groep uit El Alto (het hoge, arme stadsdeel van La Paz) tegen een groep uit Peru, de gezworen rivalen van elke Boliviaan. Uiteraard hebben we van de volkstoeloop ook gebruik gemaakt om promotie te voeren voor ons HHCafé!

Zondag eindelijk een beetje relaxen! Na uit te slapen, zijn Clodi en ikzelve naar een park afgezakt in de ‘Zona Sur’, het rijkere, Europeser aandoende deel van La Paz dat ook nog eens een pak lager ligt, waardoor het er ook wat warmer is. Daar waren traditionele optredens bezig, en Clodi wou graag meedoen met een percussie-groep die hij hier heeft leren kennen. Na een kort optreden moesten we daar weer door. We waren nl. uitgenodigd op een barbecue van een of andere fransman. Die was ergens aan het einde van de wereld, in de bergen, in de “Club Hipico Las Colinas”. Mijn middelbareschool-latijn vertelde mij dat dat wel eens een paardenclub zou kunnen zijn… EN O JA, dat was het ook… Een feesje van de high-society van La Paz met een heel schaap en een heel varken op de barbecue, een nogal oninteressante polo-match(te paard eh), en nog meer oninteressante mensen… Maar het was er warm en er was eten en drinken, dus hebben we ons daar ergens geplaceerd waar ik ni te dodelijk ziek werd van de paarden rondom (ik ben nogal HEEEEEEEEEL allergisch aan paarden), in de zon, met een mooi bergzicht.
’s Avonds was er dan de officiele doch weinig plechtige kampioenviering van Massacre, met bijhorend feest.

Ik hoop dat u ook een fijn weekend had!
Liesje, proficiat met je werk! Ik hoop dat die eerste werkdag een beetje goed verlopen is… (update: toen ik dit typte wist ik dat niet, maa blijkbaar viel het goed mee!)

Vrijdag01
De showcase vrijdag
Vrijdag02

Presentator Carlos

Vrijdag03
Het publiek op vrijdag

Appt
Zaterdagochtend bij ons thuis toen er nog wat mensen muziek kwamen kiezen. Van rechts naar links: Joris(Y-T), Waldo, Douglas, Franz, Ikzelf

Broek
Mijn broek was opzij gescheurd door het weinige gebreak dat ikdan al verricht, dus : DICHTTAPEN! (voor 500 man heel den avond met een broek vol plakband gezeten)

Winnaars
De Winnaar, wij(goed zoeken) en een paar enthousiastelingen

Heuvels01
zondag in de heuvels(die 4000m hoog zijn)

Heuvels02
idem

DJMitas
DJ Mitas op de afterparty zondag (Motas voor de vrienden)

NaFeesje01
Ook op het nafeesje gebreak!

NaFeesje02
idem

Poster-No3
Ons evenement van nu vrijdag.

Poster-No4
En dat van dedonderdag erna.

22:44 Gepost door Gustave in [Bolivia_week_5] | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Gewoon : GAAAAAN!!!

Gepost door: Ce | 22-08-07

Rita heeft vol trots en bewondering aan De Frans je blog laten zien en hij was serieus onder de indruk van het ongekend talent van zijn medeontwerper! Een welgemeende hoera voor gustave-in-inda.skynetblogs.be!
Intussen zelf aan het inwerken voor mooie en nobele projectjes, met een veel te koude airco en een ironische luguberheid zoals op 'het eiland' (er loopt zelfs een echte 'Franky Loosvelt look- maar vooral behave-alike' rond!).
Voorwaar, Rita en het herontdekte nut van het voorwerp 'haar wekker' zijn gebeten!
Rest mij slechts nog toe te voegen: Geniet er nog heel hard van jongen! België denkt aan je!

Gepost door: Rita en haar wekker | 22-08-07

De commentaren zijn gesloten.