17-08-07

HHCafé Twee!

Ons tweede HipHopCafé, de opening op onze tweede locatie, was een immens succes! In het begin was er geen kat, maar na een tijdje beseften we dat dat lag aan het feit dat’t in een echte bar plaatshad en niet in een cultureel centrum. De regel is namelijk dat je 18 moet zijn om een bar binnen te mogen en dat je dat moet kunnen bewijzen. Nu wordt dat bijna nooit gecontroleerd, maar de heren aan de deur van onze locatie hadden besloten dat het DE avond was om te controleren. Waarschijnlijk heeft dat wel iets te maken met de looks van ons clienteel :-).

Nu kwam heel wat volk daar op een of andere manier wel optreden, zij het breaken, rappen of iets dergelijks, dus hebben we onze fictieve gastenlijst immens gerokken (gasten worden blijkbaar niet gecontroleerd) door Clodi aan de deur te posteren en telkens weer met de heren van de deur te laten onderhandelen (iedereen die hem een beetje kent, weet dat dat een van zijn gaven is…).

De locatie zelf is een kelderke ergens achterin, dus hebben we ook redelijk wat volk verloren omwille van de zichtbaarheid van de locatie.

Desondanks was het huis vol genoeg en het feest bijgevolg zeeeeeeer stevig! Uw autodidactische geluidstechnieker wist het geheel af te ronden met een stevig reggae/ragga feestje en kan u alvast verzekeren dat er over deze avond nog lang nagepraat zal worden!!!

Gisteren was er een evaluatievergadering over de 2 afgelopen edities, met niets dan blije gezichten, ook aan de officiele zijde. Zij wisten ons mede te delen dat we op onze eerste editie ver boven de 100 bezoekers over de vloer hebben gekregen, waarvan een 52-tal in het eerste halfuur (wat voor Bolivia een mirakel mag heten…)! Het overkoepelend bestuur van deze organisatie was dermate tevreden dat ze ook direct hebben ingestemd met de financiering van onze CD (een duizendtal dollar, hetgeen hier ongeveer… HEEL VEEL GELD is)!Reden tot feest dus, want zelf kunnen we da ni betalen. De opnames starten volgende week!

Voor de komende dagen staat er niets dan Breakdance op het programma. Hier wordt nl. nen internationale battle georganiseerd door enkele vrienden van onszelve, en daar wij gaan jureren zullen we meer dan aanwezig zijn. Tussendoor gaan we uiteraard wat aan onze CD werken, vermits volgende week redelijk dichtbij is! Meer over dit alles de komende momenten dat ik de kans krijg het internet te ontmoeten!

 

P.S. of hoofdthema? : Liesje, ik mis je!!!!!


JosendeFilmploeg

Jos en de laatste filmploeg (ik weet da we da nimeer gingen doen, maar Clodi vond de presentatrice van het programma danig knap, dat hij niet kon weigeren...)

HHCafé01 

Het einde van editie 2 - groepsfoto met enkele performers
HHCafé02 

BBoy Ninja
HHCafé03 


HHCafé04 

BBoy DobleaFunkHHCafé06 


HHCafé05 

Little Ninja nog maar eens! 

19:05 Gepost door Gustave in [Bolivia_week_5] | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Een dikke smile tot achter mijn oren bij het lezen van de PS! Onze telepathie doet haar werk blijkbaar nog steeds feilloos (hoe kon het anders), want, Beste Thomas, wees er maar zeker van dat je hier ook harder dan ooit gemist wordt! Gezwaai van aan de overkant!

Gepost door: Liesbet | 18-08-07

De commentaren zijn gesloten.