15-08-07

De voorbije dagen...

Maandag en dinsdag zijn zeer rustig gepasseerd... Clodi is nog eens ziek, en Matti en ik hebben vooral rondgelopen voor de politie, met behulp van onze gids Lola. Da´s een vriendin van Clodi die tourisme studeerd en serieus van haren tak gemaakt heeft omdat het exact een maand geduurd heeft eer ze een kopieke kunnen maken voor nen buitenlander. Die behandeling heeft gewerkt, en eindelijk heb ik een kopie van mijn verklaring voor VISA!
Daarbuiten hebben we vooral gebreakt, kwestie van ons trainingsschema terug een tempo hoger te steken!

Vandaag is het woensdag, dus lesgeefdag! Zonder onzen tolk (Clodi) is het wel een beetje behelpen, maar de kindjes hebben ons vanochtend toch verstaan! Onze groep van vanmiddag is een beetje ouder, dus da zou ook geen probleem moeten zijn... Vooral een goeie oefening eigenlijk!

Als iemand geinterresseerd is in de muziek waar we voor de moment aan werken: op de algemene site van HipHopCafe staat een nummer dat Alfonseka en anderen gemaakt hebben over de connectie Belgica-Bolivia en Rafaga de Viento(wij)! Het heet Estilo-Combinado en staat op de site http://www.myspace.com/hiphopcafe4elementz  als 3de nummer (rechts)!
De groep heet Maraketta Blindada (verblind sandwichke) in samenwerking met LyriKal (beiden van Wakala discos). 

20:43 Gepost door Gustave in [Bolivia_week_5] | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Hey Broertje,

Wat een avonturen weer. Ik moet zeggen die motorrit rond het meer, daar had ik zelf ook wel willen bij zijn! In de bus zou ik precies iets minder zin gehad hebben :-).
Op 'projectvlak' zijn jullie daar precies wel goed bezig! Doe zo verder! Ik kijk al uit naar meer van de 'verblinde sandwichkes':-).

Groetjes,
Hannelore x.

Gepost door: Hannelore | 15-08-07

yoe Thooz, Maffi en Clo,

weet dat er hier mensen zitten achter hunnen bureau die maar al te graag ulle zou vervoegen op al die avonturen... altijd wel tof om zo'n verhalen te lezen...
Past maar op met die connecties, in duitsland krijgde daarvoor ne kogel in u hoofd...

sluukes Cédric

Gepost door: Cé | 16-08-07

Jaja, ull evervoegen :). Maar langs de andere kant:
(lees dees int frans) iedereen zen leven eh.

Is het gelukt met de videobeelden?

Gepost door: siemp | 17-08-07

De commentaren zijn gesloten.