02-08-07

Waliki!

Op projectvlak gaat alles ongelofelijk vlotjes! Voor het HipHopCafé is alles min of meer in orde en gaan we aan de promotie beginnen. Flyerkes uitdelen en veeeeeeeeel radio- en een beetje tv-optredens doen. Gelukkig is mijn Spaans nog steeds niet op media-niveau en mag Clodi heel zijnen uitleg altijd opnieuw aframmelen. Maar wat blijkbaar nog beter werkt is de mond tot mond reclame. Er wordt via via blijkbaar veel gevraagd naar de “tres Belgas” en de mensen die een beetje reclame willen maken krijgen meestal te horen da ze al van ons gehoord hebben… We zijn de hiphopscene van La Paz zachtstgezegd een beetje aan’t veroveren!

We hebben ook de eerste nummers binnengekregen voor onze CD en dat ziet er ongelofelijk veelbelovend uit! Als ik een manier vind om geluid op deze pagina te krijgen hoort u meer!

 

Daarbuiten hebben we onszelf ook wat vrije tijd gegund om te shoppen en dergelijke. Zo zijn we gisteren even naar de Max Pareides markt geweest, vermits ik dringend ne nieuwe pull nodig had. Ge moet er hier constant twee aandoen ’s avonds om ni te bevriezen, en daar was ik ni op voorzien, dus winkelen! Het is wel ni simpel om iets te vinden waarvan het ni van ver overduidelijk is dat het pure nep is. Zo zijn ze hier heel goed in het maken van bijvoorbeeld petten van Nike waar ze ook het logo van Puma ergens op hebben genaaid. Merken als AdiPuma en dergelijke meer zijn hier een eigen leven gaan leiden… Het gaat zelfs verder. Zo is het heel hip om een auto van Toyosa te hebben!

 

Normaalgezien gingen we dit weekend een voorbereidende trektocht doen om het wandelen een beetje gewoon te worden (zie eerder: we gaan de Wayna Potosi beklimmen). Helaas heeft een van de gidsen iets voorgehad, waardoor dat dit weekend niet kan doorgaan. DRIE DAGEN VRIJ. Het klinkt nogal raar… Een ding is echter zeker, we gaan NIET WERKEN! Het is hier trouwens maandag de zoveelte feestdag, en dan kunde toch niveel projectgewijs doen. Dus… gaan we naar Coroico. Dat is een dorp hier niet zo heel ver vandaan dat veel lager gelegen is (op 1500m). De belangrijkste kwaliteiten van Coroico blijken het veel warmere klimaat, de jungle, hangmatten, cocktails en rust. En dat slechts op 3 uur gehots en gebots.

Die drie uur is een hele verbetering zo schijnt’t. Er is sinds enkele maanden namelijk een nieuwe weg geopend die die naam waardig blijkt te zijn. De vorige weg naar Coroico viel namelijk de twijfelachtige eer te beurt van officieel de gevaarlijste weg ter wereld te zijn. Hij was vooral bekend bij mountainbikers om zijn extreme kwaliteiten (en ook wel om de 2000m hoogteverschil). Dat is dus normaalgezien niet meer zo, en da vind ik precies ni zo erg daar ik mijn reis-avonturen enkele weken geleden al heb gehad!

 

Voor de rest nog enkele fotos van het straatbeeld hier, zoda ge u der ook iets bij kunt voorstellen. Want tot nu toe heb ik niveel getoond buiten carnavaltoestanden en breakfotos…

 

blauwhuis
 
busJesus
 
cholita
 
kindje

straat01

 

straat02
 
kraampje

20:55 Gepost door Gustave in [Bolivia_week_3] | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Saludo Hombres!
Vettekes bezig wel, spijtig van de trektocht, maar cocktaillekes zullen ook wel smaken zeker. En laat ze daar maar ens kennismaken met de EL CALIENTES DEL NORTE!!!
Hier Belgian standard Simple life...
Slu

Gepost door: Cé | 03-08-07

simpel life, simpel life??? speak voor usels he.
ikke feeste en basse en optrede. Wiieehaaa.
En euh, voor mij ne lexMWdi graag, kan ik er in rondrijden met men nieuwe pudaske. CIIIAAAAOOOO.

Gepost door: siemp | 03-08-07

Heerlijke uitvinding die combinatie van religie en auto's (en zeker als het op een volkswagenbus is)!:)
Onze marrek zit weer in de valies dus is er even niet bij, maar hij zegt je zeker dag en wil ook melden dat hij na het lezen van al jullie avonturen toch prefereert om volgende keer in uw valies te zitten! Pubers he...
Hoe dan ook wenst Rita Gustaaf en co een heerlijk relax, cocktaillerig en mathangend weekendje toe! Geniet ervan!

Gepost door: Rita | 03-08-07

Hey Tuur, eigenlijk wat curieus hoe mijn Vodvo XC69 zich zou voelen op dat weggetje door de bergen? Op welk adresje zit je daar eigenlijk in Lapaz? Heb zin om even met mijn Vodvo of mijn Gonda (=West-Vlaams=Boliviaans) langs te komen? Laat ons via e-mail even weten waar je woont!

Gepost door: party animal- the revival | 03-08-07

De commentaren zijn gesloten.