24-07-07

DRUKTE! (maandag 23 getypt)

Bij het begin van mijn tweede week hier in La Paz, lijkt het alsof ik hier al een jaar woon. Dat komt waarschijnlijk ook omdat we bijna elken dag twee dagen proberen te leven om ons project in orde te krijgen.
Op het programma voor vandaag staat bijvoorbeeld: Nog maar eens langs de politie gaan voor een kopie van mijn aangifte te krijgen, een vergadering met Fodei over het lesgeven in scholen, na de middag weer twee vergaderingen, eentje bij Proyecto de Vida (workshops in scholen) en eentje bij InterMarca/InterVida waar we vanaf volgende week een deel van ons HipHopCafé gaan opendoen! Daarna hebben we een afspraak met een van de muzikanten, Alfonseka, om een en ander te bespreken omtrent de CD die we hier gaan opnemen. Vermits alles hier zowel op vlak van hoogteverschil als in afstand redelijk ver uit elkaar ligt, gaan we niet voor halfelf vanavond klaar zijn, waarna we misschien nog onze vergaderingen van morgen moeten voorbereiden…
Omdat we nog steeds geen internet op ons appartement hebben en door die goed gevulde dagen heb ik dus iets minder fut/tijd om veel te bloggen, maar normaalgezien zal alles vanaf woensdag een beetje kalmer worden, en wie weet (, Hannelore,) wordt ik dan weer wat lyrischer;-).
Ik zal dan ook eens de tijd nemen om aan de minder geinformeerde lezer heel ons project volledig uit de doeken te doen! Het ga u (en mij) goed!

BoliviaBackG01
Matti en Clodi op de stoep van een mogelijke locatie voor het hiphopcafe

19:33 Gepost door Gustave in [Bolivia_week_2] | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Chance da de mannen ni in een cirkelke op de grond zitten... Who said it would be a holiday --> Work it, Work it out!!!
Geniet er maar van en smijt af en toe een gedachte in de richting van de werkende mens...
SLU

Gepost door: Cé | 25-07-07

Miste het lyrische ook al wat :-)
In tegenstelling tot bij jou is het hier in Nepal allemaal zeeeeer relax!
Het ga je goed!

Gepost door: het kleine zusje vanuit nepal | 25-07-07

De commentaren zijn gesloten.