20-07-07

de voorbije dagen(getypt op woensdag)

voorbije dagen waren redelijk hectisch. Een voorbeeld? Zondag zijn we eerst naar de markt, feria d’el Alto, geweest (ongeveer zo groot als leuven). Niet zo ver daarvandaan was een parade aan de gang waar we dan maar in meegestapt hebben! (de hilarische fotos volgen zeker!). We konden ons daar echter niet te hard laten gaan, want we moesten ook nog naar een trouwfeest. Dat lag helemaal aan de andere kant van de stad (een duizendtal meter lager als El Alto), dus transport was een evenement op zich…Omdat het hier vanaf 5u ongelofelijk koud begint te worden en het trouwfeest buiten was, was tegen 8u iedereen bevroren en naar huis. Dat kwam goed uit, want dan konden we nog naar een straatfeest in de buurt van ons appartement… Vermits ik hier nog ni zo lang was, was ik totaal buiten adem van hier op straat rond te lopen(die hoogte…), en zijn we noodgedwongen iets gaan drinken om op adem te komen en onszelve een beetje te verwarmen.
Ahja, we zijn op weg om hier beroemd te worden. Gisteren, dinsdag, hebben we ons eerste (nationaal) tv-optreden gedaan om ons project wat bekender te maken! Het eerste van 4, waardoor we uiteindelijk op ongeveer alle nationale zenders zullen geweest zijn! Daarnaast zijn er ook een aantal radioprogrammas waar we opkomen, maar vermits Clodi het beste Spaans kan, vermoed ik dat hij dat wel alleen kan…
BEDANKT, aan iedereen die de moeite gedaan heeft om mij schoolgerief mee te geven. We zijn dat gisteren gaan afgeven en ik kan u verzekeren dat het goed is terechtgekomen!
FOTOS:
busrit01
busrit door de Andes
salon
een klein deeltje van ons appartement
Stoet
Stoet02
De parade in El Alto
tvstudio
de (lelijke) tvstudio
InterMarca
dichtbij een van de locaties waar we ons project gaan doen (4000m)

20:30 Gepost door Gustave in [Bolivia_week_1] | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Waaw Ziete er wel supermooi uit daar, de Andes, straatfeesten, ...!
Wanneer krijgen we nu eigenlijk eens een hele uitleg over dat project, want ik weet nog steeds niet wat het juist inhoudt...

Gepost door: Tessa | 21-07-07

vanuit nepal dag grote broer, moet zeggen dat ik toch wel blij ben dat het hier een heel pak veiliger is dan ginder precies:-) alles zo super hier,echt wel zeker de moeite! ik stel voor dat je volgende trip naar Nepal is,met Liesbeth ofzo ;-)en ik zal gidsen! ja,puik plan! nog veel pret ginder en hou ons op de hoogte,want zelfs in nepal volg ik je verhalen!!

Gepost door: het kleine zusje | 21-07-07

Mooie foto's Georges! Ziet er echt knap uit daar! 4000 meter, nooit beseft hoe gigantisch hoog dat wel was tot het ouderlijk gezag me benadrukte dat het hoogste wat ik ooit gedaan heb 3200 meter was en ik me toen heel ostentatief met de slee liet vervoeren....Sterkte dus!
Hier op weg naar het Belgische trouwfeest waar mijn nicht en ik hun favoriete danspartner zeker zullen missen! Ohja, en de toehoorders van je verhaal deze morgen na de mis hebben je voor de kerkdeur (belangrijk detail!) unaniem omgedoopt tot held van het jaar! Kortom, de boodschap is: zeker terugkomen om al dat heldengejuich in ontvangst te nemen!
Ps: De Marrek is al braaf geweest, je zou waarlijk trots zijn;-)

Gepost door: Rita en onze Marrek | 21-07-07

Wauw!!! Een BVB (bekende vlaming, weliswaar in Bolivië). U worde aanbede dr de nationale bevolking ginder, zodat zo'n sterke dangerous verhalen niet meer op deze blog moeten verschijnen (amai mijne tikker zou nogal tekeer gaan, super da ge zo rustig zijt gebleve). Voor rest kan er enkel jaloersheid van dezer zijde zijn voor die prachtige foto's die u met het blote oog kan waarnemen. Het rhodos-appartement kan zeker niet aan het uwe tippen ;). Nog veel hectisch gedoe toegewenst, in spanning voor meer leesvoedsel!

Gepost door: Sarah | 22-07-07

Da wel Daar precies meer interesse van de media voor hiphop als hier. Das alvast een pluspunt nee?
Kan je, na jullie eerste TV-optreden die aanstormende, gillende tieners die om een handtekening en een kus vragen van jullie afhouden?
Groeten (ook aan matti en clodi)

Driesio

Gepost door: Dries | 23-07-07

De commentaren zijn gesloten.