12-07-07

LIMA

Hai!

Ik heb niveel tijd voor de moment, maar ik wou toch even melden dat ik na nachtelijk rondgezwerf in Lima een degelijke kamer heb gevonden. Nu ga ik op zoek naar de bus, waarvan ik net vernomen heb dat die er 23u over doet om tot aan de grens te geraken... Meer, uitegbreider nieuws volgt als ik er ben!!! Hasta l´huego!

16:33 Gepost door Gustave in [Bolivia_week_1] | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Hehe, bon, het ga je goed

Gepost door: Siemp | 12-07-07

eerste jobaanbieding ! Jawel, u leest het goed! Thoos kreeg zonet zijn eerste jobaanbieding, al was ik degene die deze in ontvangst nam :-)
En als ik goed tel, ben je nu ongeveer halfweg met je zeer indrukwekkend lange bustrip, jeuj!
Tot de volgende!

Gepost door: het kleine zusje | 13-07-07

zalig! Hoiz,

Ik kwam je blog tegen bij iets van de top 30 hier op skynetblogs. Echt super wat je allemaal doet. Bolivië! Daar wil ik echt ooit naartoe om het wereldwonder: salar de Uyuni te bewonderen ( ook al is onlangs een nieuwe lijst van wereldwonderen gemaakt , soit), het titicaca meer, alle kleine dorpjes goh..
Nu ja deze meid vertrekt over welgeteld 24 daagjes met het vliegtuig richting Argentina voor een jaartjen uitwisseling. Dus ik mag niet klagen zekers?
Nog veel amusement!

Gepost door: Diana | 13-07-07

super dat je een slaaplek hebt gevonden!!! Zuid-Amerika wordt hier regelmatig herdacht, we kijken uit naar het bericht dat je na al het gereis La Paz hebt bereikt! Wij intussen het eiland aan het doorcruisen met een gele submarine scooter! Voorlopig verblijf met als medegasten een Waalse gehandicaptenclub, ambiance totale! We klimmen na dit goede nieuws terug onze scooter op zodat de wind ons hier naar een surfcentrum kan voeren. Proficiat met je jobaanbieding overigens, je mooie blogscore, hou je taai en geniet met overvloedige teugen van de lange busrit! Gezwaai van Georgette, Rita en onze Marrek!

Gepost door: de scooter-trippers | 13-07-07

De commentaren zijn gesloten.