10-07-07

Nen dubbele (deel 1)

Aloha! Vandaag nen dubbele post omdat hij anders veeeeeeeeel te lang zou zijn, en omdat deel twee niet geschikt is voor gevoelige lezers zoals mijn mama en Liesbet.
Voor diegenen die wensen te weten wanneer ik in de lucht hang en wanneer ik de jungle der internationale luchthavens trotseer:
vertrek Brussel 10u30 morgenvroeg
aankomst Atlanta 20u30 morgenavond (ginder is't dan 14u15)
Dan heb ik drie uur tijd om de luchthaven van Atlanta te doorgronden en alle 10 mijn vingerafdrukken te laten nemen(nieuw beleid ginder, grrr)
vertrek Atlanta 23u25 morgenavond (ginder is't dan 17u25)
en dan zou ik in Lima moeten aankomen tegen da't hier 6u 's morgens is, en ginder zou dat dan elf u 's avonds moeten zijn.
Van daaruit moet ik dan den dag erna met den bus naar La Paz, hetgeen het spannendeste deel van den trip zal worden (zie uitleg hieronder).
Zoals u hebt gemerkt, zit ik een aantal uurtjes achter op jullie. In Atlanta zijn de mensen een 6-tal uren jonger als hier, in Lima 7, en in La Paz uiteindelijk weer 6. Het wordt dus een heen en weer gereis doorheen tijdszones!

Ohja, nog iets! Voor de moment sneeuwt't daar blijkbaar, dus ik gaan rap nog ff ne winterjas in mijn valies steken!

10:27 Gepost door Gustave in Pre-Blog | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Hela Zuid-Amerika! Nog altijd levend ende wel? WWij hebben intussen een tripje naar Rhodos bemachtigd en maken intussen zeer avontuurlijke momenten mee op de luchthaven!!Met een caddy in de hand, is het altijd plezant! We zullen nu een moment van gebed inlassen opdat je een slaapplaats vindt daar in het verre Lima! (Bij voorbaat graag gedaan;) )Geniet ervan Jos! Met vriendelijke groeten, Rita en Georgette!

Gepost door: De Rhodos-trippers! | 12-07-07

den eene naar Bolle Via, de anderen naar Rhodendendron- eiland... geniet er allen van, da zalk ook doen met diene tropische plant voor mijne neus en de warme gloed van men pc-scherm als vervangingsmiddel voor de zon... slu REX

Gepost door: de Zekere REX | 12-07-07

Rhodos! Hahaaaaaa, geniet van de verdiende vakantie!!!!!

Gepost door: Gustaaf | 12-07-07

De commentaren zijn gesloten.