07-07-07

De Toekomst

Ne goeiendag!
Kheb gisteren na gigantisch stresserende ochtenduurtjes te horen gekregen dat ik afstudeer als Burgerlijk Ingenieur Architect, en wel met onderscheiding! Da waren dus drie nieuwe dingen ineen, namelijk afstuderen, den eerste keer eerste zit én ne graad. Genoeg redenen dus om dat te belonen met een verblijf in BOLIVIAAAAA!
Zoals het geval was met mijn India tripke, zal ik nu ook weer proberen van alle vreemde stoten die ik ginder meemaak zo geur -en kleurvol aan u mede te delen, zodat Zuid Amerika weer een beetje dichter bij Belgie komt te liggen.
Ik heb nog geen idee van hoe ik ginder aan internet ga geraken, dus ik kan niet beloven dat er veel fotos zullen opgezet worden. Maar in elk geval: het wordt zo sappig mogelijk, da's beloofd!
Woensdag den elfde ben ik ermee weg, en 't zal tot dan nog gigantisch druk zijn, maar als er intussen memorabele zaken gebeuren wordt u als eerste op de hoogte gehouden!
Adios!

14:50 Gepost door Gustave in Pre-Blog | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

PROFICIAT;;; ... Meneer de Burgerlijk Ingenieur - Architect!!!
Geniet van uw verblijf in Bolivia, ik kijk al uit naar de sappige verhalen!
By the way, bij mij ook iets nieuw dit jaar: voor de eerste keer tweede zit, pfff

Gepost door: Tessa | 08-07-07

Hallo Thomas Vanwege die familie Lurquin waarvan je het e-mailadres niet kent een hele dikke proficiat met het behalen van dat prachtige eindresultaat!Goede reis naar het verre Bolivia en we kijken er naar uit om weer regelmatig je sappige schrijfsels te lezen.Tot later op een familiefeestje!Daaag!

Gepost door: fam.Lurquin | 08-07-07

De commentaren zijn gesloten.