03-06-07

U leest dat redelijk goed

Jawel, u leest dat redelijk goed! Volgende maand wordt er misschien naar La Paz, Bolivia, vertrokken door Clodi, Maffy en mezelve! Vermits voorlopig niemand dit nog checkt en dees berichtje eerder een manier is om te zorgen dat ik niet verwijderd wordt (wat denk ik wel ni zal gebeuren, vermits da ding hier op sterven na dood toch overleeft), ne korte in afwachting van vele ellenlange posts.Daarmede ook ineens melding maken van het feit dat deze onderneming wederom tot stand kwam met medeweten en goedkeuring van en niet nadervermelde overheid en een zeer nadervermeld ouderschap, waardoor het ticket geboekt is! Adios en Hasta la proxima!

(de mens hiernaast is Evo Morales, El Presidente)

18:00 Gepost door Gustave in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Jaja! Ge kunt het nogal hebben! Er weer op uittrekken voor zo'n schitterende reis!
Ik studeer af in september en dan zoek ik er ook opuit te trekken: eerst 5 maanden India (Manipal, ongeveer 600km ten zuiden van Mumbai) en daarna nog een maand of 5 backpacken door Canada, Jihaa!
By the way, ik heb uw link toegevoegd aan mijn blogje in de sectie globetrotters, dus mss wordt het hier wel wat minder doods!

Gepost door: Tessa | 07-06-07

ECUADOR hej, ik zie dat jij voor een tweede keer de wijde wereld in trekt!!! ik vertrek binnen een onderhalve maand naar ecuador voor 11 maanden. ik vind het wel leuk om de verhalen van anderen ook te kunnen lezen. ik hoop dat jij je in bolivia ook gaat amuseren.
groetjes vincent

Gepost door: vincent | 13-06-07

De commentaren zijn gesloten.