13-11-06

't is ermee gedaan Irmaaa...

Mijn excuses voor het niet updaten van mijn blog! Ik ben in de tweede week toch tot verplaatsen gekomen, en heb mij in internationaal gezelschap van noord naar zuid en weer naar noord Goa begeven. De reden hiervoor is dat het noorden sowieso fijner was en dat ik telefoon kreeg dat ik gratis daar ergens in een appartement met zwembad mocht verblijven. Profiteren alom dus, en de Indiaase(of Indische, Hannelore?)contrasten nog maar wa extremer ervaren. Goa is uiteraard wel ni zo erg als Bombay, en de mensen ervaren zichzelf ook ni als arm, ze zouden zelf hun hut ni willen wisselen tegen een appartement. Een appartement heeft namelijk vensters, deuren en meer van dat asociaals, waardoor ge geen contact meer hebt met de wereld rondom. Thans was ik content met een appartement, gezien de wereld rondom ook iets teveel slangen huisvestte, maar kom... Na nog is een dagske treinzitten, deze keer wonderbaarlijk slechts een uur te laat, wederom in Bombay.
Mijn collegas hebben mij verzekerd da'k absoluut geen souvenirkes kan meebrengen, want ze zijn momenteel ne lijst aan't opstellen van alles wa ik nog snel moet doen voor ik morgenavond op een vliegtuig stap. Niemand is dus verplicht van afstotelijke beeldjes op de kast te zetten van onbekende goden! Jammer, want ik zou ulle het plezier ni willen ontnemen van de lelijkaards wekelijks te moeten afstoffen... Mischien da ik er onderweg naar de luchthaven nog ewa koop;-)
Siemp, als alles meevalt denk ik woensdagmiddag in het land te zijn. Voor verdere informatie omtrent dit jammerlijk feit kan u steeds terecht op het gekende nr(Haasrode).
Brendaaaaaaaa, ik gaan het hier missen!...
(en iedereen die mij hierin wil steunen, mijn fotos nekeer wil zien, gewoon graag een pint drinkt, stiekem verliefd is op mijn zus,... u bent welkom op een nader te annonceren moment!)

19:00 Gepost door Gustave in [GOA] | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

snakkend... snakkend naar avontuur, snakkend naar reizen, snakkend naar India kom ik op deze site terecht met als gevolg: ademnood!

Gepost door: soet | 13-11-06

i sende some underlying wink to certain ndividuals :)

Gepost door: Siemp | 14-11-06

Sende means sense, below

Gepost door: siemp | 14-11-06

De commentaren zijn gesloten.