19-10-06

Off the rack!

Gisterenavond supergezellig gedineerd bij onze huisbazen! Min of meer dezelfde ervaring als thuis, maar uiteraard Indisch getuned:-) Iedereen die bij ons thuis al is komen eten weet wat ik bedoel, de rest vraagt raad aan siemp! De indische elementen zijn vooral dan de kruiden en het met de handen eten(ook in deftige families dus!).
Vandaag weer een relatief rustig dagske, met veel binnenzitten en tekenen(reden : zie eerder). Onze huisbazin heeft ons wel afgezet aan ne winkel waar merkkledij die in India gemaakt wordt aan lokale prijzen wordt verkocht. Da zijn dus kleren voor Westerse modehuizen die hier gemaakt worden, en waar een klein deel van de productie hier verkocht wordt. Een voorbeeld : een jeans van replay hier: 20 euro-->Leuven : doe er maar honderd bij! Jammer genoeg had ik maar een paar honderd rupee op zak, maar volgende week denk ik toch nog is te passeren:-)
Op naar week zes!

Aan diegenen die de heren van de keuken in dewerf kennen, gelieve hun nen Happy Diwali van mij te wensen! (da's zondag, maar eigenlijk duurt het feest ook de week ervoor en erna)

19:43 Gepost door Gustave in [Mumbai_Week_5] | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.