13-10-06

De mannen van de gemeente...

Eerst en vooral goei nieuws van het zothuis KULeuven : vermits u cumul doet, valt u onder het nieuwe systeem, waardoor uw thesis 24 ipv 15 studiepunten waard is. Daarom hebt u teveel studiepunten en moet u minder keuzevakken kiezen. GEEN eigenlijk! Door dus een extra vak nog te moeten afleggen, moet ik er drie of vier minder afleggen en ik mag mijn examenregeling zelf plannen... Ik probeer ni te over-excited te zijn want volgende week beseffen ze waarschijnlijk weer hoe loos dat allemaal is, maar kan er iemand intussen een fles champagne naar de nieuwe rector fed-exen?
Voor de rest heb ik weer nen halven dag gespendeerd op het gemeentehuis, waar ik voornamelijk thee gedronken heb met deheer Desai(zie eerder). Ik moest daar eigenlijk maar efkes langs voor iets te vragen, maar da kan hier dus ni... Ik zit daar basically thee-drinkend-meubilair te wezen en af en toe een beetje te zeveren met deheer Desai of een van de vele mensen die daar komen binnengewandeld. Ik entertain die dan ff terwijl hij aan't bellen is of nen brief aan't dicteren is ofzo... Na een paar uur zegt de man dan ineens "tja, tussendoor heb ik hier wa zitten rondbellen voor u, en alles is in orde. Nog een taske thee? Hoe is het weer voor de moment eigenlijk in Belgie?..." en zo zijde dan weer vertrokken...tot er weer iemand binnenkomt, er weer telefoon gaat enzo... Op de een of andere manier geraakte daar ni weg! Tot op het uur dat de administratieve dienst stopt met werken, en hups, iedereen staat recht, tot morgen allemaal, en schuppes! Helaas moet ik daar ni teveel meer zijn, maar ik zal in die twee weken Mumbai nog wel een excuus kunnen verzinnen om nog een paar namiddagen door de red-tape te knippen en thee te drinken op de gemeente! Ik begin te beseffen waarom Hanna(voor diegenen die Hanna kennen) na haar verblijf in India vorig jaar ineens opkwam bij de gemeenteraadsverkiezingen voorbije zondag ;-)

19:07 Gepost door Gustave in [Mumbai_Week_5] | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Zal ik Burgemeester Vandezande alvast vragen om thee te zetten voor de komende gemeenteraden? Bij InBev zullen ze niet lachen...hunne Hoegaarden wil niet rijpen in Jupille en onze Gustave is aan de thee!! Hopelijk is dat niet besmettelijk!

Gepost door: Party-animal | 13-10-06

Albert?! Is het onzen Albert toch weer gelukt?! Laat die thee dan maar vallen, ik zit met diene mens ni aan 1 tafel... Bel InBev en laat maar weten da er niks aan de hand is!

Gepost door: Tuur | 14-10-06

De commentaren zijn gesloten.