10-10-06

Celebrities

Siemp, ne VIP-status verkrijgen is hier als Europeaan ni zo moeilijk, ge hebt namelijk altijd iets wat de doorsnee Indier niet heeft, en dat is ewa geld. Voor zover ik heb kunnen checken is da hier ook den enige parameter voor status... In de vele(gloednieuwe) shoppingmalls moogde dan ook alleen binnen als ge relatief welstellend zijt, of blank. Uiteraard kunde nog verder gaan, ze hebben hier ook V-VIPs, de verry-verry important persons, maar ik heb geen zin om hier op te komen voor de volgende verkiezingen:-).
Alleen als er geld mee gemoeid is geldt trouwens die positieve disciminatie(gezien in ons voordeel dan). Gisteren wou ik wa rondwandelen op de campus van een school, voor mijn fieldwork. Het was zowa te vergelijken met Arenberg. Gezien mijn goede opvoeding en de overvloed aan security-personeel ben ik eerst heel braaf toestemming gaan vragen op het daartoe bestemde bureau. "sorry sir, u bent buitenlander, en daar hebben wij toch een aantal strictere, vrijheidsbeperkendere regels voor, en vrij rondwandelen kan echt niet". KOMAAAAAAAAAAAAN, EEN SCHOOL! Daarbij, als ge in Belgie zegt da ge voor buitenlanders een ander beleid voert hebde het centrum-Leman aan uw been en bijgevolg een proces voor racisme of disciminatie. Hier dus niet...
Verder heb ik wel nog een heerschap genaamd Brian(ondanks de naam wel nen Indier) ontmoet, die hier de coole cafeekes kent, maar beter nog, mij het telefoonnr. heeft bezorgd van ene Charles Correa. Dat is ongeveer den belangrijkste Indische architect, en onze promotoren hebben ons 2 maanden geleden uitgelachen toen we zeiden da we diee graag is wouden spreken. Volgens hen hadden we evenveel kans om Bush te bereiken. Straks bel ik Mr. Correa.
Kdenk da'k morgen Bush ook is opbel, ik heb nog wel een paar interessante gedachten die ik met hem zou willen delen...

09:08 Gepost door Gustave in [Mumbai_Week_4] | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

poet Die bushans de groeten van mij :)

Gepost door: Siemp | 10-10-06

ik schweer't u http://www.youtube.com/watch?v=FAK0qDEJFfU
iets om bij te blijven met belgie :)

Gepost door: siemp | 11-10-06

Niet slecht die 'k schweer't u! Ej kaaskop, GOED GEDAAN van die connectie! Connecties in the shitholes zijn goud waard, believe me! Net terug van een medisoc-td in 'het oude vertrouwde leuven'... Cultuurshock again! QUE PASA QUE PASA?! Goed jongeman,een goede nachtrust heeft goud in de mond later op de dag heb ik van horen zeggen; dus onder dat motto: take care en nogmaals, geniet ervan! Keep up the good work! Bizungu!

Gepost door: Kaastaart | 12-10-06

De commentaren zijn gesloten.