08-10-06

Kent er iemand de regels van Cricket?

Cee, wat Informatie voor toekomstige noden: de toegang tot het park was 5 rupee(gedeeld door 60 voor het bedrag in euro), 20 rupee voor het meebrengen van fototoestellen of gsms met kodak, 40 rupee(de prijs van een feestmaal) voor het meebrengen van camera. De koppels zijn dus blijkbaar wel deftig auteursrechtelijk beschermd!Viesbet, de kapsels hier zijn het nadoen ni waard. Ik zat eergisteren in ne winkel te wachten, en een van de winkelmensen(hier zijn er standaard 5 die niks staan te doen), de man had zelf zijn haar ne rosse schijn aangemeten, kwam mij heel verlegen vragen met wat ik mijn haar toch zo cool blond had gekregen. Hij had al vanalles geprobeerd en hij kreeg het ni bleker als vuil-ros. Ik moet mijn haar dus ni veranderen om er lokaler uit te zien:) Voorts lijk ik blijkbaar op een of andere cricketspeler, en die mensen zijn hier volkshelden. Het gaat zo ver dat de mensen als ik in den taxi zat nekeer vanuit ne andere auto met hun gsm allemaal fotos aan't proberen trekken waren, hehe. Meestal uit het zich in het feit dat alle kleine slumkids met mij willen gaan cricketten. Helaas moet ik ze dan teleurstellen da'k iemand anders ben en eigenlijk de regels van het spel ni ken:-). Ik zal er australisch uitzien zekers...

07:24 Gepost door Gustave in [Mumbai_Week_4] | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

regels? smijt een balleke op een dawze manier naar drie paalekes met een blokske op. Probeer zo het blokskes eraf te gooien maar pas op dat de man met zijn veel te grote houten plank het belletje niet wegslaat. Als dit toch gebeurt kunt ge de man met het grote hout gelijk een gek heen en weer zien lopen tussen juow begin putn en het blokske. Dit alles terwijl je vrienden in het grasveld zo rap mogelijk het balletje proberen terug bij jouw te krijgen. Oh ja, Dit alles duurt soms meerdere dagen :).

Gepost door: siemp | 08-10-06

Tja... Och, voor mij blijft het gewoon de loze versie van baseball. Het vreemde is dat da hier dus nog populairder is als voetbal bij ons, en als ge ergens in een parkske zit ofzo zijn er altijd wel een paar kinders de buurt aan't onveilig maken met een balleke en zone platte stok... Ochja, ik ben een idool, maakt ni uit waarom :-)

Gepost door: Tuur | 09-10-06

tjaaah is idd een loze versie van baseball.
Ik stel voor dat ge probeert misbruik t emaken van u idool status. Kleed u een beetje cricket-wise (polokes enzo) en probeer zo entrance te verkrijgen tot vip stuff :).

Gepost door: siemp | 09-10-06

celebrities t Zou gaan tijd worden dat er 1 van ons zich nen deftige status aanmeet.Wel stoem dat t nog lang zal duren eer dat de hype tot hier komt overgewaaid. Profiteer er dus plaatselijk maar van, zoals reeds gesugerreerd.Enjoy!(ah ja en golfschoenen dragen die ook als k mij ni vergis,bowlingschoenen met spikes dus...)

Gepost door: bertrand | 09-10-06

De commentaren zijn gesloten.