25-09-06

Maandag Werkdag

Kheb vandaag voor het eerst is op het ECHT spitsuur de trein genomen... DJEEEEEZ! de eerste drie treinen stonden(ja, staan) zo vol da er echt niks meer bijging (en da betekent hier ECHT NIKS!), de vierde was ene voor vrouwen alleen (die overigens even vol zat), en de vijfde wou ik eigenlijk al nimeer in (ik had besloten het tiendubbele te betalen en op het gemak met de taxi te gaan) maar vermits ik vanvoor stond tegen dat de volgende aankwam (om de 2 minuten ene naar iedere bestemming op dat uur) werd ik mee naar binnengeperst. Half gestruikeld(ze zijn nogal hoog, die treinen) en bijgevolg vertrappeld... stond/hing ik ineens op nen trein. Vermits ik naar een residentiele buurt (sloppenwijk met ertussen een paar luxe high-rise-appartementen) ging, moest niemand er af op het station waar ik eraf moest. Er wouden enkel nog mensen bij! Da had ik uiteraard al voelen aankomen, dus had ik mij al efkes uit het deurgat gehangen(laat uw fantasie nu vooral de vrije loop, u benaderd de realiteit!). Geen overbodig risico, want nog voor de trein stilstond, hing ik weer binnen doordat er constant mensen bij op sprongen... ELLENBOOGWERK! Ik ben er nog just uit kunnen springen toen hij alweer aan't rijden was.
Toegegeven, mijn dagelijks transport krijgt nogal veel aandacht op deze blog, maar het is dan ook elke keer weer KICKEN, vooral als ge op de plaats terechtkomt die ge voor ogen had...Op de middag ben ik een beetje beginnen rondwandelen, richting Arabische zee(dezelfde als hier achter het appartement, maar da's een baai, nu wou ik ze helemaal!), en daar kwam ik dit (zie foto onderaan) optrekje tegen. Het is een of andere moslimtempel die alleen te bezoeken is bij de juiste getijden. Daar had ik dus wa chance mee, en bijgevolg ben ik wa gaan moslimmen. Nu zijn westerlingen ni echt populair in die kringen, dus heb ik't op ne verre foto moeten houden, de rest mocht ik ni fotograferen (en moslims wel, maar ik heb me maar braaf gehouden...)
Daarna nog een paar uurkes gewerkt, maar ik ben moeten stoppen wegens opkomende zonneslag. De winter begint hier namelijk, wat zoveel wil zeggen als minder regen/vochtigheid. Bijgevolg meer zon...

19:12 Gepost door Gustave in [Mumbai_Week_2] | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

foop hehe, them musselmen. Tzijn toch raar mannen eh. Eerst vragen ze de paus af te treden en nu kunnen ze in berlijn de opera ildomineo van mozart ni opvoeren omdat ze schrik hebben dat er acties gaan komen. (er komt namelijk een afgehakt hoofd van mohammed in voor, maar ook 1 van ganesh en nog ene maar die zenk vergete). Het wordt tijd dat ze hun eigen is iets minder serieus gaan nemen :)

Gepost door: siemp | 27-09-06

floop en met welke airline bent u gevlogen?

Gepost door: siemp | 27-09-06

fliep it's looking grim. alle cheap flights zitten al vol. en 800 euro is er toch over voor mij.

Gepost door: siemp | 28-09-06

De commentaren zijn gesloten.