18-09-06

ewa fotos

 

voor da momentje cybercafe beperk ik me tot fotos, omda ik hier zo snel moglijk zeg wil:-)

(cybercafe = barakske van 2 op 3 met 10 pcs-->warm en smelly)
Onze (luxe) kamer :

en tevens heeft u ook Caroline en Gretel even gezien:-)

Dit is een fotootjes van de doorsnee buurt die we dienen te onderzoeken. het onderscheid tussen formele en informele huizen is nogal moeilijk... wel suuuuuper vriendelijke mensen!

 

 

Hier zijn we op zeer slinks wijze binnengeraakt in een soort atelier (een houten gesjorde constructie met bashen) waar ze beelde van de ontelbare goden maken. Deze serie had net een verse grondlaag gehad ;-)

 
 
Een beetje verder waren ze een nieuw appartement aan het bouwen...
 
Helaas laat skynet niet toe van bestanden groter als 100kb hierop te zetten dus heb ik hier niet alles kunnen tonen... Ideeen voor gratis webspace zijn altijd welkom;-)
Meer, uitgebreider nieuws volgt zeker!

16:26 Gepost door Gustave in [Mumbai_Week_1] | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

genoeg space er is genoeg gratis webspace on the net. maar als ge wilt dan kunde eventueel wel op rafaga zetten.

Gepost door: siempre | 19-09-06

nog meer space of als ik is in actie schiet op mijne home server photoblog.

Gepost door: siempre | 19-09-06

thx Ni slecht, maar ik moet nog is op zoek gaan naar een hok met een iets snellere verbinding. Overigens is de term hok ni echt overdreven, heb er een fototje van genomen da'k is hoop door te sturen:-)

Gepost door: Tuur | 19-09-06

hellow Hey Broeder,

het gaat daar precies goed met jou in het verre IndiA (ja ja, uw zuster had gelijk, er bestaat wel degelijk een verschil tussen Indië en India! Ik citeer de vrttaal.net site: "Indië en India zijn twee compleet verschillende dingen. Indië is een historische term. Hij verwijst naar een gigantisch gebied dat zich uitstrekt van het zuidoosten van Iran tot het zuidwesten van China. Ook een groot aantal eilanden en eilandengroepen behoren tot Indië...
India is de moderne staat die eind jaren veertig onafhankelijk werd. Samen met Pakistan en Bangladesh neemt hij vrijwel helemaal het schiereiland Voor-Indië in, de bekende driehoek op zijn punt die in de oceaan uitsteekt."

Nu weet je tenminste in welk land je zit hè :-).

Vele groeten van mezelf en mijn knaagdiertjes!

Gepost door: het zusterschap | 19-09-06

dankuwel Merci voor het opzoeken van dit feit:-) Vanaf nu slaap ik waarschijnlijk een pak geruster. Ik had er mij eigenlijk bij neergelegd da alles twee namen heeft in India/Indie! Zo is mijn adres op Cadell Road oftewel Swatantrya Veer Savarkar.
Voor de rest inderdaad alles meer dan okee hier! morgen zal ik mijn blog nog wa bijwerken, maar eerst ga ik de laptop van het huis wat opschonen zodat ik hier wat degelijker kan internetten....

Gepost door: Tuur | 19-09-06

De commentaren zijn gesloten.